Ballina / Lajme / Kosovë / Nehat Elshani figurë premtuese për Prizrenin
Loading...

Nehat Elshani figurë premtuese për Prizrenin

Të nderuar miq, familjarë dhe qytetarë të Prizrenit.

Kam nderin të ju informojë që më është dhënë besimi të kandidojë për asamblenë komunale të Prizrenit nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovēs (PDK), nëndega Xhevdet Doda në Prizren dhe si i tillē mbaj numrin 37.

Për mua do të jetë nderë që të jem zëri juaj, me përgjegjësi dhe privilegj që të shërbej me sinqeritet, drejtësi dhe profesionalizëm për të gjithë pa dallim. 
Së bashku do t’i mbrojmë interesat e qytetarëve të Prizrenit.

Faleminderit për besimin tuaj.
Me respekt, i juaji
Nehat Elshani #37

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …