Ballina / Lajme / Kosovë / Nehat Elshani flet Shoqata “Down Syndrome” në Prizren ka shumë nevoja, por më së shumti ka nevojë për mbështetjen tonë humane
Loading...

Nehat Elshani flet Shoqata “Down Syndrome” në Prizren ka shumë nevoja, por më së shumti ka nevojë për mbështetjen tonë humane

Sot kam vizituar Ata që janë si Ne por sfidojnë vlerat tona njerëzore. Shoqata “Down Syndrome” në Prizren ka shumë nevoja, por më së shumti ka nevojë për mbështetjen tonë humane.

Bashkëndjeva vështirësitë me të cilat përballen Ata, i vlerësova si pjesë tonën të rëndësishme që sprovon përkushtimin e solidaritetin, ose papërgjegjësinë dhe hipokrizinë e politikës.

Jam i vetëdijshëm se ndonjë mund t’më keqkuptojë, ndonjë edhe të më kritikojë, por pavarësisht kësaj dhe nëse zgjedhem kuvendar i Prizrenit, kam vendosur që të ardhurat nga kjo pozitë t’ia ndajë Shoqatës “Down Syndrome”.

E di që është pak, e di që tingëllon si fushatë, por i ftoj miqësisht të gjithë kandidatët e tjerë që ta bëjnë të njëjtin zotim.
Ata kanë nevojë për mbështetjen tonë.

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …

Loading...