Ballina / Shendetesi / Health & Fitness / Nëntë ushtrime për 30 sekonda: Stërvitja në shtëpi, e cila sulmon dhjamin në stomak, formëson belin! (Video)
Loading...

Nëntë ushtrime për 30 sekonda: Stërvitja në shtëpi, e cila sulmon dhjamin në stomak, formëson belin! (Video)

Injorojeni dembelinë dhe bëni këto nëntë ushtrime çdo ditë. Rezultatet do të jenë të dukshme.

Qëllimi i kësaj stërvitjeje në shtëpi është heqja e dhjamit nga stomaku dhe zvogëlimi i vëllimit të belit.

Përbëhet nga nëntë ushtrime. Për secilin ushtrim është e nevojshme t’i ndani 30 sekonda.

Rezultatet do të jenë të dukshme vetëm nëse do të jeni këmbëngulëse. Injorojeni dembelinë dhe përgatituni për verë!

Kjo video me ushtrime është shikuar më shumë se 24 milionë herë, transmeton Telegrafi.

Shikoni gjithashtu

Pse ngritja e peshave në palester është e mirë për femra

Kur është fjala për ngritjen e peshave, femrat kanë ‘frikë’ t’u afrohen atyre e lëre …