Ballina / Show Bizz / Muzike / Një baladë romantike nga Aida Doçi (Video)
Loading...

Një baladë romantike nga Aida Doçi (Video)

Këngëtarja që njihet për zërin e mrekullueshëm për këndimin e baladave, Aida Doçi, ka sjellë një këngë pikërisht të këtij lloji.

“A je mirë” titullohet kënga, e cila është kompletuar edhe me videoklip.

Fatmir Muja e ka bërë muzikën dhe e ka shkruar tekstin e kësaj kënge.

Orkestrimin e ka bërë Nexhat Mujovi – Virusi, kurse ana vizuale i është besuar produksionit Imagine Films.

“‘A je mirë’… Shpresoj të ju pëlqejë! Faleminderit të gjithë atyre që u përkujdesen për realizimin e këtij projekti!”, ka shkruar Aida.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …