Ballina / Shendetesi / Një fotografi e manipuluar e shpërqëndroj të gjithë Opinion
Loading...

Një fotografi e manipuluar e shpërqëndroj të gjithë Opinion

Nje fotografi e manipuluar e shperqendroj te gjithe Opinion duke e zhvendosur vemendjen nga dhuna dhe gjenocidi Serb qe eshte bere kunder popullates civile Shqiptare.

Si per ta renduar gjithe kete ngjarje dhe me keq reagimi i gjithe Deputetve dhe shume debateve te cilat po zhvillohen per nje Foto te manipuluar , ky veprim tregon nivelin shume te ult te atyne qe mirren me gjera sipërfaqsore dhe jo me Dhunen reale qe ka ndodh ne Kosove qe nuk mundet te permbledhet e as te pershkruhet me as nje Foto as nje Video. Shpresoj shum qe Kuvendi i te rinjeve te mos ti bej gabimet e tilla qe po i ben Kuvendi i te “Vjetërve”. Deshmi e vertet e krimeve Serbe jane 20.000gra te dhunuara dhe mbi 15.000 te vrare dhe rreth 3000 te zhdukur e shume te tjer te Persekutuar dhe te denuar , jane fakte i gjalle dhe per te gjitha ka deshmi dhe te gjithe jemi deshmitar te ketij Gjenocidi .Shpërndaje

Shikoni gjithashtu

Shukrije Baruti – Sfidat dhe Sukeset e logopedit në Kosovë (Foto – Video)

Logopedia është shkencë e cila merret me parandalimin, zbulimin, diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve të …