Ballina / Show Bizz / Një super talente sapo lansoi projektin e ri. Bëhet fjalë pë bukuroshën e quajtur Shqipe.
Loading...

Një super talente sapo lansoi projektin e ri. Bëhet fjalë pë bukuroshën e quajtur Shqipe.

Një super talente sapo lansoi projektin e ri. Bëhet fjalë pë bukuroshën e quajtur Shqipe. Ky projekt është punuar nga Cekic ndërsa me tekst nga reperi Sparrow. Projekti po pritet mirë. Kontaktuar nga ne ajo tha se niher e kënaqur me realizimin e projektit. ” Jam e knaque me projektin dhe pritshmerit, se shpejti do kete edhe shume projekte te tjera”, u shpreh ajo
https://www.youtube.com/watch?v=8Vadw0GRPpM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2IZmNBozBOyoiMI2ISTR_E3v8xinB0IVIpnT_0Ky_8iWpLcn0zSyex6lo&app=desktop

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …