Ballina / Show Bizz / Një tjetër artist uron kështu Kryeministrin!
Loading...

Një tjetër artist uron kështu Kryeministrin!

“Urime Komandant”, kështu kishte shkruar në profilin e tij në facebook edhe këngëtari Magrib Muçiqi. Artisti edhe më parë e ka takuar kryeministrin e sapo zgjedhur të Kosovës, z.Ramush Haradinaj kur ai ka qenë i ndaluar për disa kohë në Francë dhe ai beson tek puna e tij për të drejtuar qevenirë e Kosovës. Këngëtari është duke u përgaditur për projekte të reja, ndërsa megjithëse jeton jashtë ai nuk rri pa përcjellë situatën dhe të rejat qoftë edhe nga politika në Kosovë.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …