Ballina / Lajme / Kosovë / OAK në mbrojtje të interesave të qytetarëve

OAK në mbrojtje të interesave të qytetarëve

Duke marrë parasysh gjendjen aktuale, ku bizneset  kosovare përballen me probleme të shumta çdo ditë, ishte e nevojshme që gjitha bizneset të kishin një adresë  të vetme për t`i paraqitur të gjitha problemet. Ndërsa ky dhe ishte qëllimi i krijimit të OAK-s, që tu dal në ndihum të gjitha bizneseve vendore dhe nderkombëtare.

Ditë më parë në një komunikatë për media OAK,  ka nxjerrur disa rekomandime drejtuar Qeverisë, që KEDS, të jet më i përgjegjshëm ndaj ankesave të qytetarëve.

Ndërsa të merkuren në oren 9:00 një delegacion i OAK-ut, do të takohet me zyren e Rregullorit të Energjisë duke i përfaqësuar interest e qytetarëve të cilët janë viktima të KEDS-it.

OAK në Zyren e Rregullorit të Energjisë do i paraqes 4 pika

  1. Çmimi i larte i energjisë për biznese;
  2. Liçençat për energji të ripertritshme;
  3. Investimet që po i bënë biznesi në rrjet, trafo, kabllo dhe toka dhe qe po imponohen t`i mbesin si asete KEDS.
  4. Ndaljet e shpeshta të energjisë.

/MegaPress/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Aktivistja shqiptare,mes Europes:Shoqatat globaliste serbe te grave, s’njohin viktimat e dhunes seksuale te Kosoves.

Pas një konference në Bruksel për sigurine e shteteve me rastin e 10 Vjetorit të …