Ballina / Ekonomi / Pastrimi efektiv i ambienteve të shtëpisë
Loading...

Pastrimi efektiv i ambienteve të shtëpisë

Pastrimi i shtëpisë cdo ditë e më shumë po kalon në një detyrë shumë stresuese për të gjithë ne, meqenëse rutina dhe koha është shumë e limituar, shumë shpesh secili nga ne e gjejmë veten duke neglizhuar pastrimin efikas dhe krijimin e një ambienti të shëndetshëm për veten dhe familjet tona.

Koha është e pamjaftueshme dhe pastrimi i thellë kërkon shumë para dhe shumë kohë-por jo nëse gjeni produktet e duhura që tashmë janë të pranishme edhe në tregun Kosovar.

Sekreti i një ambienti pa bakterie dhe totalisht të pastërt vërtetuar nga shumë kompani profesionale nga kërkimet e shumta mbi shëndetin dhe pastërtinë- padyshim që është pastrimi me avull dhe pa kemikate. Por, pastrimi i tillë është i kushtueshëm për të kontraktuar kompani profesionale të pastrimit që bëjnë pastrim me avull, dhe dicka të tillë mund ta bëni tash edhe vetë në shtëpitë tuaja!!!

Kur bëhet fjalë për pastrimin efektiv dhe të shëndetshëm të shtëpisë, shumë profesionistë të shëndetit sugjerojnë që të largojmë nga përdorimi detergjentët, dhe të pastrojmë me pajisje Eko-miqësore që krijojnë ambiente të pastërta ku jetojmë.

Shikoni gjithashtu

Ministria e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit edhe një mundësi për biznesin

Ministri i Inovacionit dhe Ndermarrsisë z. Besim Beqaj, priti delegacionin nga Oda e Afarizmit Kosovës …

Loading...