Ballina / Lajme / Kosovë / “Për 3 vjet 10 metra asfalt s’po mund t’i shtojnë, kjo ndodh veç në shtetin tonë”
Loading...

“Për 3 vjet 10 metra asfalt s’po mund t’i shtojnë, kjo ndodh veç në shtetin tonë”

Punimet për ndërtimin e rrugës magjistrale Suharekë –Prizren kanë mbetur në gjysmë.

Mungesa e mjeteve financiare nga Ministria e Infrastrukturës, ka shkaktuar ndërprerjen e punimeve.

Kjo po shkakton tollovi në trafik, që është bërë e padurueshme për qytetarët.

I shqetësuar me ndërprerjen e punimeve është shprehur kryetari i Suharekës, Sali Asllanaj.

Ai ka kërkuar nga Ministria e Infrastrukturës që të jetë më efikase në kryerjen e punimeve, teksa e ka vlerësuar si projekt shumë të rëndësishëm për Komunën e Suharekës.

Rruga ka filluar të ndërtohet qysh nga viti i kaluar dhe i gjithë projekti është paraparë të kushtojë rreth një milion euro.

KTV-ja për disa ditë radhazi ka provuar të marrë një qëndrim nga MI-ja, por zyrtarë të saj nuk kanë kthyer ndonjë përgjigje.

Qeveria së fundi, shkurtoi mjetet për komunat, në mënyrë që të paguajë obligimet ndaj veteranëve të luftës.

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …

Loading...