Ballina / Show Bizz / “Për TY Kuq e Zi LGZ” pjesë e industrisë së modës me emblemë shqiponjën dy krenare (Foto)
Loading...

“Për TY Kuq e Zi LGZ” pjesë e industrisë së modës me emblemë shqiponjën dy krenare (Foto)

Kompani PER TY KUQ E ZI – LGZ eshtë një kompani që merret më Industrinë e modës apo ma konkretisht më gardarobë të ndryshme ky logo apo emblema e tyre eshtë mjaft e veqant ku eshtë Shqiponja dy krenare dhe permbajtja apo dominimi i ngjyrave ne keto garderob janë e Kuqja dhe e Zeza. Shitjet kjo kompani i benë online nepermes faqes qe www.pertylgzkuqezi.com. Pronar të kesaj Kompanie janë Jean Gentihos dhe Shqipe Zjarri.

Për më shumë informacione futuni ne website-in e tyre.

https://www.pertylgzkuqezi.com/

    

Loading...

Shikoni gjithashtu

Ardit Bexheti vjen në duet me Aida Doçin (Video)

Një këngë shumë ritmike verore dhe gazmore është realizuar në duet mes këngëtarit tashmë të …

Loading...