Ballina / Lajme / Kosovë / Përfaqësues të OAK-s vizitojnë fabriken për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika “Internorm”
Loading...

Përfaqësues të OAK-s vizitojnë fabriken për prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika “Internorm”

Përfaqësues të OAK-së në krye me drejtorin z. Ismet Mulaj, kan vizituar fabriken për prodhimin e dyerve, dritareve dhe roletave  “ Internorm” . Z. Mulaj së bashku me pronarin z. Hafir Gashi, kan biseduar lidhur me sfidat dhe nevojat e biznesit.

/MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …

Loading...