Ballina / Lajme / Kosovë / PLATFORMA E NDRYSHIMIT për një Fillim të Ri në Prizren flet Nehat Elshani
Loading...

PLATFORMA E NDRYSHIMIT për një Fillim të Ri në Prizren flet Nehat Elshani

PLATFORMA E NDRYSHIMIT për një Fillim të Ri në Prizren.

Në prezantimin e Programit Zgjedhor të PDK-së me kandidatin për Kryetar, z. Shaqir Totaj, rikonfirmuam përkushtimin dhe vendosmërinë për një Fillim Ndryshe në Prizren.

☑️ Themelimin e Fondit të Punësimit prej 2 milionë eurosh
☑️ Funksionalizimin e Parkut të Bizneseve
☑️ Konferencën për Investime në vitin e parë të mandatit
☑️ Furnizim me ujë 24 orë
☑️ Lirimin e hapësirave të uzurpuara
☑️ Rritje të investimeve në Qendrën Historike
☑️ Ndërtimin e një stadiumi modern deri në 20 mijë ulëse
☑️ Përkrahje deri 300 euro për lehonat
☑️ Trafikun urban falas për studentët dhe pensionistët
☑️ Infrastrukturë moderne dhe ndriçim në çdo lagje
☑️ Fshati urban dhe përkrahje për fermerët

 

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...