Ballina / Fun / Kuriozitete / Policia dhe ushtria kineze sterviten në – 25° celcius dhe gjysëm të zhveshur
Loading...

Policia dhe ushtria kineze sterviten në – 25° celcius dhe gjysëm të zhveshur

Punonjësit ushtarak dhe policia kineze janë të detyruar që ushtrimet t`i kryejn në të ftohtë në temperaturë  – 25° celcius dhe gjysëm të zhveshur.

Gara mbahet për  të qenë të pregadidur në rast se kan ndonjë rast urgjent, apo edhe situata të rënda që duhet të ballafaqohen me kriminel.

LLojet e ushtrimeve të cilat i bëjnë janë, kërcim stole, forca e muskujve barkut, akrobaci me ushtrime të ndryshme dhe vrapim prej 200 m.

Këto ushtrime bëhen tri hërë në vit për të kuptuar nëse personat në polici dhe ushtri janë të aftë t`i përballojnë ndryshimin e temperaturave.

/MegaPress.al/

Shikoni gjithashtu

Aktori nga Hollywood- i Morgan Freeman thërret ezanin

Morgan Freeman, ylli i shumë filmave nga të gjitha zhandret, gjatë një vizite në një xhami …