Ballina / Stili / Seksi dhe Dashuria / Poza e zjarrtë për seks të paharrueshëm: Përvojë të cilën do ta mbani në mend!
Loading...

Poza e zjarrtë për seks të paharrueshëm: Përvojë të cilën do ta mbani në mend!

Kurrë nuk është vonë nga pak të ndryshoni në dhomën tuaj të gjumit. Provojeni këtë pozë të zjarrtë, të cilën mund ta praktikoni kudo qoftë në shtëpi.

Provojeni kështu: Uluni mbi tavolinë dhe partneri juaj le të qëndrojë i kthyer me fytyrë nga ju.

Këmbët e tij le të jenë të lakuara lehtë dhe të hapura, transmeton MegaPress

Vëni duart në supin e tij dhe ai le t’i vërë duart në pjesën tuaj të poshtme të shpinës.

Lehtë ngrijeni këmbën e djathtë dhe mbështeteni në supin e tij të majtë. Pastaj ngrijeni edhe këmbën e majtë dhe mbështeteni në supin e tij të djathtë.

Përse do t’ju pëlqejë?

Shumica e meshkujve nuk janë aq fleksibilë dhe mendojnë që lakimi i këmbëve është veprim olimpik, andaj do t’ju adhurojnë si mbretëreshë seksi. /MegaPress/

Shikoni gjithashtu

+ 18 / Modelja më seksi ruse

Viktoria Odintcova nga Shën Petersburgu cilësohet një modelet më seksi ruse. /MegaPress.AL.