Ballina / Show Bizz / Premier- Dalim pim kafe nga Murat Gjoniku Foto-Video
Loading...

Premier- Dalim pim kafe nga Murat Gjoniku Foto-Video

Kënga më e re e Murat Gjonikut është “Dalim pim kafe”. Këngëtari publikoi një projekt interesant dhe mjaft ritmik. Emrat me të cilët punoi për realizimin ishin po aq të rëndësishëm në botën e muzikës, sa edhe ky projekt. Kur një teksti të tillë i shtohet edhe një superklip feste, nuk mund të ketë më mirë.

Të mos flasim pastaj për zërin e mrekullueshëm të këngëtarit, i cili ka qenë edhe protagonist i klipit. Ndaj nuk duhet humbur!

Loading...

Shikoni gjithashtu

Avokati Bledar Gashi – Nuk ka as një provë që klienti im Gazmend Halilaj të dënohet!

Unë si avokat mbrojtës i kolegut tim z. Gazmend Halilaj ku unë jam avokat  së …

Loading...