Ballina / Show Bizz / Premier – Tkom Dasht nga Demir Zymberaj Ft Liridon Muzlijaj FOTO- VIDEO
Loading...

Premier – Tkom Dasht nga Demir Zymberaj Ft Liridon Muzlijaj FOTO- VIDEO

Demir Zymberaj Ft Liridon Muzlijaj jane këngëtar e ri në moshë dhe në showbiz, por që kane ditur që në fillm të tërheq vëmendjen. Ndryshe nga tendencat e fundit të djemve të rinj për të punuar mbi projekte muzikore që kanë për subjekt, apo protagonist djem të fortë, Demir Zymberaj Ft Liridon Muzlijaj kan zgjedhur ndryshe. Ata kane prezantuar djalin që vuan për shkak të tradhtisë që i është bërë. Djali i dashuruar e ka pritur më kot për çdo natë ish të dashurën që kurrë nuk është kthyer. Kjo e ka bërë akoma më interesant projektin.
Nëse ende nuk e keni  dëgjuar, ja ku është:

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …

Loading...