Ballina / Show Bizz / Premierë/“ 100 Vera” Hiti i ri nga Shkumbin Hajdini (Video)
Loading...

Premierë/“ 100 Vera” Hiti i ri nga Shkumbin Hajdini (Video)
Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Shkumbin Hajdini. Shkumbini sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ 100 Vera ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Shkumbini e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Shkumbini është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – 100 Vera menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …