Ballina / Show Bizz / Premierë “ANONIM” Projekti I Ri Muzikor Nga Mr X Foto- Video
Loading...

Premierë “ANONIM” Projekti I Ri Muzikor Nga Mr X Foto- Video

“Anonim” është titulli i këngës më të re të Mr X, të cilën e ka kompletuar edhe nga ana vizuale. Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Mr X quhet këngëtari i cili ka kohe qe ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kënga e re nga Mr X mban titullin -Anonim dhe menjeher pas publikimit është vershuar nga komentet pozitive dhe klikimet ne youtube. 


https://www.youtube.com/watch?v=d495Cg3s10c

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …