Ballina / Show Bizz / Premierë – “C’EST LA VIE ” super Hiti i ri nga BLAZE FOTO-VIDEO
Loading...

Premierë – “C’EST LA VIE ” super Hiti i ri nga BLAZE FOTO-VIDEO

Tregu I Muzikës Sonë Çdo Ditë E Më Shumë Po Pasurohet Me Emra Të Rinj Që Futen Në Këtë Treg Të Ngjeshur . Një Artist I Ri Po Që Premton Shumë Në Industrinë E Muzikës Është BLAZE . BLAZE Sapo Ka Publikuar Projektin E Ti Më Të Ri Me Titull “C’EST LA VIE ” Këngë Kjo Që Vjen E Vizualizuar Me Videoklip. Ky Projekt Është Punuar Në Mënyr Shumë Profesjonale Dhe BLAZE E Sjell Të Interpretuar Në Mënyrë Të Veçantë, Këngë E Cila Pritet Të Rezultojë Shume E Suksesshme. Shumë Prej Artistëve Tanë Edhe Pse Emra Të Rinj Janë Pritur Mirë Nga Publiku, BLAZE Është Një Emër Që Premton Të Ngritet Shpejt Në Skenë.

Https://Www.Youtube.Com/Watch?V=W982A9fGdMg

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …