Ballina / Show Bizz / Premierë – COCAINE nga LilBin FOTO-VIDEO
Loading...

Premierë – COCAINE nga LilBin FOTO-VIDEO

Cocaine është hiti më i ri i sapo lansuar në youtube, LilBin është artisti që për këtë sezone verore ka vendosur të shkaktoi termet në industrin muzikore shqiptare.Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe LinBin e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesshme.. Cocaine premieren ekskluzive e ka pasur ne kanalin muzikore NewDayEntertainment.

https://www.youtube.com/watch?v=OZkfiWsLqVE&app=desktop


https://www.youtube.com/watch?v=OZkfiWsLqVE&app=desktop

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …