Ballina / Uncategorized / Premierë / “Dite e madhe sa gezim” Projekti i ri muzikor nga Sanije Behrami (Foto-Video)
Loading...

Premierë / “Dite e madhe sa gezim” Projekti i ri muzikor nga Sanije Behrami (Foto-Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Sanije Berhami quhet këngëtarja e cila ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim ,kjo bënë që Sanije Berhami të jetë shumë e kërkuar në koncerte, dasma e ahengje familjare.Kënga e re nga Sanije Berhami mban titullin “Dite e madhe sa gezim ” , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet shumë pozitive.    

Loading...

Shikoni gjithashtu

Lezhjanja malsore, nxin Uneskon mes Londres per Lahuten,”dhene” Serbise. Ambasadori ….

Nje dite me pare, eshte zhvilluar Festivali Folklorik Shqiptar, per here te pare ne Londer, …

Loading...