Ballina / Show Bizz / Premierë: “Dy Krena” Super projekti muzikor nga Reeezy (Foto-Video)
Loading...

Premierë: “Dy Krena” Super projekti muzikor nga Reeezy (Foto-Video)

Premierë: “Dy Krena” Super projekti muzikor nga Reeezy (Foto-Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Reeezy. Reeezy sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Dy Krena ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Reeezy e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Reeezy është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – Dy Krena menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe i gjithë projekti është realizuar nga labeli ARG MUSIC

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …