Ballina / Show Bizz / Premierë: Karma super projekti i ri muzikor nga P KAST (Foto-Video)
Loading...

Premierë: Karma super projekti i ri muzikor nga P KAST (Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është P KAST . P KAST sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ KARMA ” .

Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Artisti ne fjal e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shumë e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, P KAST është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë e muzikes shqiptare . Kënga – KARMA menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …