Ballina / Show Bizz / Premierë – Mere Kit Zemer Nga Arbo Ft. Kushtrim Sadiku
Loading...

Premierë – Mere Kit Zemer Nga Arbo Ft. Kushtrim Sadiku

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës është Kushtrim Sadiku .
Kushtrimi sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Mere kit Zemer ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip.
Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Kushtrimi ne bashkpunim me Arbo e sjellin të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme.
Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku,Kushtrimi është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

Loading...

Shikoni gjithashtu

Premierë: “ NOMADET” Super Projekti Muzikor nga TRINIUM X DEEZY X BERNIE (Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma …

Loading...