Ballina / Show Bizz / Premierë: “ NOMADET” Super Projekti Muzikor nga TRINIUM X DEEZY X BERNIE (Foto-Video)
Loading...

Premierë: “ NOMADET” Super Projekti Muzikor nga TRINIUM X DEEZY X BERNIE (Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore aktualisht kjo industi po sundon Europen . Artistat TRINIUM X DEEZY X BERNIE po sjellin një kultur të re muzikore për shqiptarët. Influenc që aktualisht në botë është shumë e pëlqyer. Kënga titullohet “ NOMADET” dhe është e vizualizuar me një videoklip shumë profesional dhe të punuar në detaje. DEEZY ka një zë unik, me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. DEEZY quhet këngetari i cili kohëve të fundit ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Artisti në fjal për shumë kohë ka jetur në Berlin të Gjermanis dhe tani është kthyer në Tiran ku aktualisht ka edhe Labelin e ti Destino Records . Kënga e re nga DEEZY është në bashkpunim me producentin e ti TRINIUM dhe artistin e ri BERNIE. “NOMADET” menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …