Ballina / Show Bizz / Premierë : “Si ne rini dhe pleqeri ” Projekti i ri nga Bardhyl Çollaku (Foto-Video)
Loading...

Premierë : “Si ne rini dhe pleqeri ” Projekti i ri nga Bardhyl Çollaku (Foto-Video)

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje nderë artistet i cili gjatë gjithë kohes këndo Live është Bardhyl Çollaku. Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% i angazhuar në Koncerte, dasma e ahengje familjare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Bardhyl Çollaku të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara në dasmat shqipëtare. Artisit në fjal që nga mosha 16 vjeqare jeton në Amerik aty ku dhe kërkesat për koncerte dhe dasma i ka te shumta në gjithë vendin. Kënga e re nga Bardhyl Çollaku mban titullin “Si ne rini dhe pleqeri” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive. E veqanta e Videoklipit është ngase protagonistja kryesore është vjaza 6 vjeqare që është dhe mbesa e Bardhyl Çollaku. Hana Mimini përndryshe është bukuroshja e vogel që është pjesë e reklameve shumë të rendësishme në Amerik


https://www.youtube.com/watch?v=ZG0pdNpo5CU

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …