Ballina / Lajme / Kosovë / Prioritet në PLATFORMËM PËR NDRYSHIM nga Shaqir Totaj shprehet Nehat Elshani
Loading...

Prioritet në PLATFORMËM PËR NDRYSHIM nga Shaqir Totaj shprehet Nehat Elshani

Dua të jem zëri i bashkëluftëtarëve të mi dhe i të gjitha kategorive të dalura nga lufta, sepse unë i kuptoj shumë mirë sfidat me të cilat ata kalojn.

Prioritet në PLATFORMËM PËR NDRYSHIM nga Shaqir Totaj

Gjatë mandatit katër vjeçar 2017-2021 synohet të përfundoj procesi i banimit për familjet e dëshmorëve të Komunës së Prizrenit dhe të pastrehët, ndërsa brenda vitit të parë do të funksionalizohet Shtëpia e Pleqve në Prizren. 
Shaqir Totaj 94
Nehat Elshani 94|37 

Loading...

Shikoni gjithashtu

Zv.ministrja e financave Elezi nesër hap konferencën me temë ‘Përmirësimi i sistemit për kontrollë të brendëshëm’

Shkup, 12 qershor – Nesër e enjte (13 qershor 2019), me fillim në ora 10:00 zëvendës …

Loading...