Ballina / Lajme / Kosovë / Prioriteti nr.6-të për fëmijët dhe nxënësit tanë, në PLATFORMËN PËR NDRYSHIM
Loading...

Prioriteti nr.6-të për fëmijët dhe nxënësit tanë, në PLATFORMËN PËR NDRYSHIM

Prioriteti nr.6-të për fëmijët dhe nxënësit tanë, në PLATFORMËN PËR NDRYSHIM nga Shaqir Totaj

Rritja e cilësisë së arsimit para fillor, fillor dhe atij të mesëm përmes krijimit tê kushteve sa më të mira për nxënêsit dhe zhvillimin e mësimit në shkolla me një ndërrim. Kjo qasje jo vetëm që do ti krijonte mundësi më të mëdha fëmijëve, por do ta ndryshonte dhe konceptin e jetës së një familjeje në Prizren. Pra, një investim i mirëfilltë mësimor tek nxënësit fillon nga ndërtimi i çerdheve të reja në Prizren, të cilat do të jenë prioritet.

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …