Ballina / Lajme / Kosovë / Prizreni ka nevojë për një kryetar të komunes si Lulzim Kabashi
Loading...

Prizreni ka nevojë për një kryetar të komunes si Lulzim Kabashi

Z.Lulzim Kabashi është njeri me vlera kombëtare që e deshmoi veten para dhe pas luftes, që rrënjët e ti janë nga shkrepat e Kabashit që atëdhedashurinë, patriotizmin e trashigoi nga stërgjysherit dhe të parët e ti.

Ky është njëri i penes dhe i pushkes, është njëri i fjales dhe i beses, është urtar paqëdashes, vlerson popullin e tij, vlerëson familjen, rinin dhe miqtë.

Ky është kandidati më i qëlluar për ta udhëhequr komunen e Prizrenit.

Z.Lulzim Kabashi i cili ka ofruar programin e ti elektoral për një Prizren më të begatë me ekonomi të zhvilluar, arsim, shendetesi, kultur e turizem.

Ai ofron një plan konkret për gratë ku 50% e egzekutivit (Drejtoritë Komunale) do ti drejtojnë gratë me më kompetencë
që ka Prizreni.

Kandidati i AAK-së Lulzim Kabashi po shkelqen me programin e ti elektoral, qytetaret duhet ta mbështesin, duhet ti japin
voten për të arrituar tek ndryshimi ne qytetin tonë.

Qytetar të nderuar! Prizreni historikë, i duhet një menaxherë i zoti, nje njeri qe mban premtimet, një njeri qe e don
vendin dhe popullin e ti, e ky është Z.Lulzim Kabashi.

Voto AAK-50 Lulzim Kabashi

Voto të ardhmen e femijeve tuaj./MegaPress/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …