Ballina / Lajme / Kosovë / Provimi Shtetëror të Maturës me 25 dhe 30 gusht
Loading...

Provimi Shtetëror të Maturës me 25 dhe 30 gusht

Zyrtari Komunal i  lartë  për arsim të mesëm në Prishtinë , Fatos Osmani  përmes një njoftimi në Facebook ka shkruar se testi i matures do të mbahet me 25 dhe 30 gusht.

N J O F T I M
Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka marrë vendim që Provimi Shtetëror i Maturës në afatin e gushtit, të organizohet në këto data:

  • Dita e parë e provimit do të realizohet me datë 25 gusht 2017, ndërsa dita e dytë e provimit me datë 30 gusht;
  • Paraqitja e provimit të maturës mundet të bëhet deri më datë 21 gusht 2017.

Suksese…

/MegaPress/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Zv.ministrja e financave Elezi nesër hap konferencën me temë ‘Përmirësimi i sistemit për kontrollë të brendëshëm’

Shkup, 12 qershor – Nesër e enjte (13 qershor 2019), me fillim në ora 10:00 zëvendës …

Loading...