Ballina / Marketing
Loading...

Marketing

Reklamo

Nëse ju doni të lidhni markën ose firmen tuaj me audiencën tonë, kontaktoni ekipin tonë të shitjes:

info@zbulimi.com

1. Faqja eshte konceptuar si “Zbulimi.com”, duke synuar nje pasqyrim sa me te gjere te sportit ne Shqiperi, pra jo vetem futbollit, por edhe sporteve te tjera, si dhe sportisteve shqiptare neper bote, pra shqiptareve te Shqiperise qe luajne jashte, por edhe shqiptareve te vendeve te ndryshme. Ne kete kuptim, faqja eshte konceptuar si nje faqe “gjithësportive” dhe “gjithëshqiptare”.

2. Me teper se nje faqe qe synon shpejtesine e informacionit, duke u mjaftuar me lajme shume te shkurtera dhe siperfaqesore, AlbanianSport.net synon nje pasqyrim sa me te thelluar, korrekt, te sakte dhe profesional, si dhe te standardave te kenaqshme gjuhesore, te lajmeve te dites, duke ofruar mesatarisht 16-30 lajme ne dite, mese te mjaftueshme per te pasqyruar gjithcka ndodh ne rrafshin sportiv gjitheshqiptar.

3. Per arsye se Interneti ne Shqiperi nuk mund te matet me saktesi, sikunder ndodh ne vende te huaja, per arsye se nje pjese e mire e njerezve e perdorin ate ne vendet e punes, neper zyra apo biznese, por edhe sepse shpesh Interneti ne shtepi ndahet midis disa abonenteve, eshte thuajse e pamundur.

Megjithate, shifrat e meposhtme mund t’ju ndihmojne te krijoni nje ide sadopak te pergjithshme mbi vizitoret dhe gjeografine e tyre:

a. Numri i përditshem i klikimeve ne faqe (hits), luhatet nga 20,000 ne 30,000

b. Nje vizitor i faqes lexon mesatarisht 4-6 lajme

c.  Nje vizitor i faqes qendron mesatarisht 3-5 minuta te Zbulimi.com

d. Sipas nje perllogaritjeje te perafert duke u bazuar te shifrat e mesiperme, jane mesatarisht 2,000 deri ne 3,000 vizitore unikë te perditshem te faqes sone.

e. Përsa u përket gjinive, 45.85 % e vizitorëve të faqes janë femra, ndërsa pjesa tjetër, prej 54.15 % janë meshkuj.

f. Përsa u përket kategorive të grupmoshave, 27.50% e vizitorëve të faqes janë të grupmoshës 18-24-vjeç dhe 33.50% janë të grupmoshës 25-34-vjeç, çka e bën Zbulimi.com një pikë referimi për shqiptarët e rinj apo të rritur.

g. Faqja eshte ne rritje te vazhdueshme, pasi afro 60-65 % e vizitoreve jane te rregullt (returning visitor), ndersa 35-40 % jane vizitore te rinj (new visitor)

h. Numri i vendeve/shteteve nga te cilat vijne vizitoret e faqes kane arritur ne 118, ndersa numri i qyteteve, qytezave apo zona të tjera administrative të banuara, ka arritur ne mbi 3,330.

i. Persa i perket gjeografise, Kosova ka 52 % te vizitoreve, e ndjekur nga Shqiperia me 12 %,  dhe me pas vijojne:

3. Italia   9.83 %

4. Greqia   5.72 %

5. Gjermania   4.22 %

6. SHBA   4.02 %

7. Britani e Madhe  2.79 %

8. Maqedonia  1.61 %

9. Zvicra   1.52 %

10. Franca   1.12 %

Për këtë arsye, Zbulimi.com është një dritare shumë e përshtatshme për reklamimin e shërbimeve dhe produkteve të atyre kompanive që synojnë të prezantohen te shqiptarët brenda dhe jashtë Shqipërisë, ndërkohë që edhe tarifat e publikimit të reklamave ofrojnë çmime të leverdishme, që janë si vijon:

1.    Reklamë “baner” me përmasa 480 pixels X 76 pixels, 

      me dizenjo sipas dëshirës së klientit (qendër):

Çmimi për një kontratë   1-mujore,       50 Euro në muaj

Çmimi për një kontratë   3-mujore,       150 Euro në muaj 

Çmimi për një kontratë   6-mujore,     300 Euro gjithsej

Çmimi për një kontratë 12-mujore,     600 Euro gjithsej

2.    Reklamë “baner” me përmasa 150 pixels X 60 pixels,

      me dizenjo sipas dëshirës së klientit (majtas & djathtas).

Çmimi për një kontratë   1-mujore,       25 Euro në muaj

Çmimi për një kontratë   3-mujore,       75 Euro gjithsej 

Çmimi për një kontratë   6-mujore,        150 Euro gjithsej

Çmimi për një kontratë 12-mujore,     300 Euro gjithsej

3.    Paketë e përbashkët me dizenjo sipas dëshirës së klientit

      Reklamë “baner” me përmasa 480 pixels X 60 pixels, si dhe 

      Reklamë “baner” me përmasa 150 pixels X 60 pixels 

Çmimi për një kontratë   1-mujore,       100 Euro në muaj

Çmimi për një kontratë   3-mujore,       300 Euro gjithsej 

Çmimi për një kontratë   6-mujore,     600 Euro gjithsej

Çmimi për një kontratë 12-mujore,     1,200 Euro gjithsej

4.    Reklamë “baner” me përmasa 280 pixels X 140 pixels,

      me dizenjo sipas dëshirës së klientit (te koka e faqes – djathtas)

Çmimi për një kontratë   1-mujore,       300 Euro në muaj

Çmimi për një kontratë   3-mujore,       750 Euro gjithsej

Çmimi për një kontratë   6-mujore,     1,280 Euro gjithsej

Çmimi për një kontratë 12-mujore,     2,000 Euro gjithsej

ww.Zbulimi.com

Adminstrator & Editor:

Alban Krasniqi

 Cel:    +38349219821

e-mail: alban8k@gmail.com & kontakt@zbulimi.com