Ballina / Show Bizz / Rekord klikimesh për këngëtaren e re FOTO- VIDEO
Loading...

Rekord klikimesh për këngëtaren e re FOTO- VIDEO

Shumë Këngëtar të ri në skenë po, shumë pak arrin të lejne gjurmë. Altina është vajza e cila me vokalin briland që posedo të be për vete sapo ta ndëgjosh. Kënga e fundit nga Altina mban titullin Never dhe duke krahasuar moshen e re të Altines dhe konkurencen e madhe në Industrin muzikore Shqiptari kënga Naver eshte klasifikuar mjaft lart me klikime.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …