Ballina / Show Bizz / Rikthim i fuqishëm i Ardit Bexhetit, për fundvit projekt 30 minutësh
Loading...

Rikthim i fuqishëm i Ardit Bexhetit, për fundvit projekt 30 minutësh

Është duke përfunduar një megaprojekt i cili pritet të pëlqehet jashtëzakonisht shumë nga publiku pasiqë bëhet fjalë për një përpunim hitesh këngë të cilat ai i ka kënduar më herët, ndërkohë që Ardit Bexheti rikthehet me një megaprojekt nën kujdesin e Avni Qahilit dhe Adis Ismailit (Choco production). Projekti do të zgjasë 30 minuta si potpuri dhe përpunim i këngëve më hit. Arditi është një nga vokalet më të mira që ka skena shqiptare dhe deri më tani ka vite karierë që ai realizon këngë të mirëfillta të cilat dëgjohen me vite e nuk janë hite sezonale.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …