Ballina / Show Bizz / “SATIVA“ kënga më e re nga Psajko (Video)
Loading...

“SATIVA“ kënga më e re nga Psajko (Video)
Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është PSAJKO. PSAJKO sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ SATIVA ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe PSAJKO e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, PSAJKO është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – SATIVA menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe PSAJKO ka paralajmruar një super projekt i cili veq është në finalizim dhe shumë shpejt do publikohet super hiti i ri me titull “COCAINA”.


https://www.youtube.com/watch?v=iFbbKWzarcI

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …

Loading...