Ballina / Fun / Kuriozitete / Së shpejti në treg USB me madhësi sa një monedhë hekuri por me 1TB memorie
Loading...

Së shpejti në treg USB me madhësi sa një monedhë hekuri por me 1TB memorie

Kompanitë e ndryshme çdo herë lansojnë në treg produkte të reja, ndërsa në vitin 2018 është shpallur fitues kompania për prodhimin e USB flesh drive që ruan 1 TB memorie.

Për nga forma është i vogël sa një monedhë hekuri. Kjo USB është njëra nga USB me memorie më të madhe që është prezentuar ndonjëherë në treg dhe me madhësi sa një monedhë hekuri.

Ndërsa çmimi i saj do të kushtoj më shumë se 500 dollarë.

 

/MegaPress.AL/

 

 

Shikoni gjithashtu

Aktori nga Hollywood- i Morgan Freeman thërret ezanin

Morgan Freeman, ylli i shumë filmave nga të gjitha zhandret, gjatë një vizite në një xhami …