Ballina / Lajme / Kosovë / Shenohet “Dita ndërkombëtare për eliminimin e dhunës ndaj gruas “

Shenohet “Dita ndërkombëtare për eliminimin e dhunës ndaj gruas “

Me rastin e “Ditës ndërkombëtare për eliminimin e dhunës ndaj gruas”, që shënohet më 25 nëntor, prita në takim përfaqësueset e strehimoreve për viktimat e dhunës.

Shënimi i Ditës Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës Ndaj Gruas, është thirrje për veprime globale për të rritur ndërgjegjësimin në mbarë botën për parandalimin dhe eliminimin e dhunës ndaj grave e vajzave.

Ne, si shtet, do të respektojmë secilin dhe do të marrin përgjegjësinë duke rritur përkujdesjen institucionale për ndërgjegjësim dhe parandalim të çdo forme të dhunës në vendin tonë. Ka shkruar nërrjetin social në facebook krueministri i Kosovës z. Ramush Haradinaj.

RH

/MegaPress.al/
Loading...

Shikoni gjithashtu

Takim në Qipro i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të ndryshme të BE-së, pjesëmarës edhe Doc. Dr. Festim Halili

Në Limassol të Qipros është mbajtur takimi i rrjetit të përfaqësuesve shkencor të shteteve të …