Ballina / Lajme / Kosovë / Shoqata “Nëna Terezë” ndërton katër shtëpi për familjet skamnore
Loading...

Shoqata “Nëna Terezë” ndërton katër shtëpi për familjet skamnore

Shoqata Humanitare dhe Bamirëse e Kosovës “Nëna Terezë” dhe Shoqata “Nëna Terezë” e Zvicrës do të bëj dorëzimin e çelësave të 4 shtëpive të ndërtuara për 4 familje të pastreha në disa nga komunat e Kosovës.

 “Me vite të tëra këto familje nga komuna e Gjakovës, Klinës, Hani Elezit dhe Vushtrrisë, kanë jetuar në kushte të mjerueshme dhe të papërballueshme për jetesë.

Pas identifikimit në terren nga koordinatorët e Shoqatës ‘Nëna Terezë’, këtë verë këto familje u bënë pjesë e Programit të Ndërtimit 2017, donator i të cilit është Shoqata ‘Nëna Terezë’ në Zvicër, e që ka për qëllim sigurimin e kushteve minimale për jetë për familjet e pastrehë të Kosovës”, thuhet në një njoftim të Shoqatës “Nëna Terezë”.

/Telegrafi/

Loading...

Shikoni gjithashtu

Zv.ministrja e financave Elezi nesër hap konferencën me temë ‘Përmirësimi i sistemit për kontrollë të brendëshëm’

Shkup, 12 qershor – Nesër e enjte (13 qershor 2019), me fillim në ora 10:00 zëvendës …

Loading...