Ballina / Shendetesi / Shukrije Baruti – Sfidat dhe Sukeset e logopedit në Kosovë (Foto – Video)
Loading...

Shukrije Baruti – Sfidat dhe Sukeset e logopedit në Kosovë (Foto – Video)

Logopedia është shkencë e cila merret me parandalimin, zbulimin, diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve të gjuhës, të folurit, zërit, gëlltitjes, leximit dhe shkrimit.
Ndersa logopedi është profesionist i specializuar për të punuar me fëmijët dhe të rriturit të cilët kanë lloje të ndryshme të problemeve në të folur, gjuhë dhe komunikim,me ata të cilët kanë vështirësi në ngrënje, pirje dhe gëlltitje, si dhe në shkrim dhe lexim. Një nga Logopedet më të suksesëshem në Kosovë është dhe Shukrije Baruti, ajo për emisonin Bon Bon në Radio Televizioni 21(RTV21)
ndau vështërsit dhe sukseset si Logopede në Kosovë.

Për më shumë ndiq intervistën  . .

Shikoni gjithashtu

Një fotografi e manipuluar e shpërqëndroj të gjithë Opinion

Nje fotografi e manipuluar e shperqendroj te gjithe Opinion duke e zhvendosur vemendjen nga dhuna …