Ballina / Femra / Makeup & Skincare / Si të parandalohen djersët në këto ditë verore?
Loading...

Si të parandalohen djersët në këto ditë verore?

Temperaturat e larta në ditë vere bënë që trupi të shkaktoj aroma të pakëndëshme. Shpesh herë rastisim që gjatë një takimi përshkak të djerësve nën sqjetulla t`i të qëndrojmë sikur të ngrir. Edhe përkundër se përdorimi i deodorant  të markave të ndryshme, nuk kryen punë.

Ja disa këshilla kundër djerses

1. Kur ta vendosni kremin në fytyrë, vendosni pak pudër bebash dhe pastaj sherkun. Sepse pudra e thith lagështinë dhe fytyra juaj do të qëndroj pa djerës gjatë gjithë diten.

2.Vendosni pak pudër në qerpikë, pastaj vendosni maskaren. Qerpikët tuaj do të duken më të mëdhenjë.

3. Pasi ta përdorni deodorantin mereni pak pudër të bebeve vendoseni në dorë, pastaj nën sqetull.

4. Pudren mund ta vendosni edhe në vendet intime. Por e rëndësishme është të mbahet higjiena e trupit dhe të ndrrohen veshjet.

/MegaPress/

 

Shikoni gjithashtu

Berberet femra në Vietnam, trajtim special për meshkujt. (video)

Në një video të postuar në internet duken berberet femra të Vietnamit të cilat bëjnë …