Ballina / Show Bizz / ”Si Zjarr “ Super projekti i ri nga Evzi Kaja Xiu Foto-Video
Loading...

”Si Zjarr “ Super projekti i ri nga Evzi Kaja Xiu Foto-Video


Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje nderë artistet i cili gjatë gjithë kohes këndo Live është Evzi Kaja Xiu Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% i angazhuar në Koncerte, dasma e ahengje familjare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Evzi Kaja Xiu të jetë një nga këngëtaret më të kërkuara në dasmat shqipëtare. Artisit në fjal ka karrier 19 vjeqare dhe sigurisht kjo e listo ne listen e artisteve te sukseseshem shqiptar. Kënga e re nga Evzi Kaja Xiu mban titullin.”Si Zjarr “ me tekst: Valmir Lleshi , Muzik dhe Orkestrim nga XIU , dhe video Produkcioni “ Studio Beni” , Këngëtari Evzi Kaja nga Dibra e madhe Njihet ne trojet Shqiptare si Këngëtar i muzikes popullore se mirefillet , bashke me Grupin Ekstra , ata njihen për Programin e gjere artistik mbare Shqiptar. Kënga e re premieren Ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në youtube, në ARKIVASHQIP kanal ky me mbi 3.2 miljon subscribe
https://www.youtube.com/watch?v=55N0MEPRuMM&fbclid=IwAR36890C8AEZxMwgShcvblmuN4c1WoUfHHEX5Zcsy54V9Ee-qL1_gCx_Eoc

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …