Ballina / Show Bizz / “Spata Zgjidhe” projekti më i ri muzikor nga SHANZO (Foto-Video)
Loading...

“Spata Zgjidhe” projekti më i ri muzikor nga SHANZO (Foto-Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore aktualisht kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Shanzo . Shanzo sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ Spata zgjidhe ” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Shanzo e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Shanzo është një emër që premton të ngritet shpejt në skenën e muzikes. Kënga – “ Spata zgjidhe ” vjen në bashkpunim me L çapo dhe është punuar me shumë mjeshtri nga prod.by: Stormz Kill It.

https://www.youtube.com/watch?v=VGI3jwBxNac

Loading...

Shikoni gjithashtu

Avokati Bledar Gashi – Nuk ka as një provë që klienti im Gazmend Halilaj të dënohet!

Unë si avokat mbrojtës i kolegut tim z. Gazmend Halilaj ku unë jam avokat  së …

Loading...