Ballina / Show Bizz / Strongz dhe Letër Asaj Foto – Video
Loading...

Strongz dhe Letër Asaj Foto – Video

Grupi Strongz pas projekteve të shumta dhe të sukseshme gjatë këti viti , sipas burimeve të sigurta ata kanë vendosur që ta permbyllin vitin 2017 në mënyren më të mirë duke e riperpunuar dhe rikthyer kengen me te dëgjuar “leter asaj” por tani dhe me videoklip , videoklipi do të sjellë ne ekranet e juaja dhe aktor profesional .

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …