Ballina / Show Bizz / Super Lori e djeg me “Dasma jonë”
Loading...

Super Lori e djeg me “Dasma jonë”

Ajo din gjithmonë të godasë e të sjellë vërtetë këngë të bukura e të mendojë shumë mirë për lansimin në kohë e moment të duhur. Pikërish kjo është super artistja Lori e cila në programet festive ka sjellë edhe një këngë mjaft të bukur që nga teksti e deri te interpretimi i saj në xhirimet e Emracom. Mësojmë se Lori ka bashkëpunuar me më të mirën për këngën” Dasma jonë”, që jo vetëm është festive por edhe shumë ritmike dhe këngë dasme, një territori shumë të dashur e të eksploruar për të. Kjo këngë që ka nisur të dëgjohet me të madhe ështëë me tekst dhe muzikë nga Ilir Berani dhe orkestrim nga Miti Geci.

Shikoni gjithashtu

Në këto ditë të vetizolimit, ja deri ku arrin kreativiteti e të rinjve

Kosova është në gjendje emergjence e gjithë kjo pasi janë konfirmuar disa raste pozitive në …