Ballina / Tag Archives: seksi

Tag Archives: seksi

Katër pjesë në trupin e femrës të cilat nuk bën t’i prekni gjatë seksit

Edhe pse gjatë seksit rekomandohet të kërkoni zona të reja erogjene te partneri, ekzistojnë pika në trup të cilat do të duhet t’i shmangni. Femrat kanë zbuluar që prekja e këtyre pikave u shkakton ndjenjë të pakëndshme dhe dhembje, transmeton MegaPress. Ja për cilat pjesë të trupit është fjala: Cerviksi …

Lexo më shumë

Nëntë arsyet se përse duhet të bëni më shumë seks

Nëse me të vërtetë keni nevojë për ndonjë arsye që t’i nxehni gjërat në shtrat, atëherë s’keni pse të brengoseni më. Përveç arsyeve të qarta për të cilat njerëzit bëjnë seks – dashuri, kënaqësi – krijimi i një fëmije – shkenca tregon se seksi sjell shumë përfitime shëndetësore, transmeton MegaPress. …

Lexo më shumë

Numri ‘magjik’: Në këtë moshë do ta përjetoni seksin më të mirë në jetë

Nëse keni menduar se majën seksuale e keni arritur në vitet tuaja të 20’ta apo 30’ta dhe se nga ajo moshë vetëm fillon të keqësohet jeta seksuale, atëherë kemi lajme të mira për ju. Sipas një studimi të fundit të publikuar në platformën ‘Happify’, seksin më të mirë të jetës …

Lexo më shumë

Femrat që urinojnë para seksit janë më të rrezikuara nga infeksionet

Femrat të cilat urinojnë para seksit mund të jenë më të rrezikuara të zhvillojnë infeksione të traktit urinar, thotë një ekspert. Pavarësisht se urinimi para seksit u është rekomanduar vazhdimisht femrave, duket se ky fenomen më shumë mund të jetë duke iu shkaktuar dëme sesa ç’mund ta kuptoni, transmeton MegaPress. …

Lexo më shumë

Femrat fillojnë të mos e dashurojnë partnerin për katër arsye

Femrat fillojnë të ç’dashurohen çdo ditë. Sidoqoftë, humbja e ndjenjave të tyre ndaj partnerit nuk ndodh papritmas! Zakonisht njëri apo dy partnerët ndihen shumë komod me njëri-tjetrin dhe ndalojnë së kushtuari vëmendje njëri-tjetrit siç kanë bërë dikur, transmeton MegaPress. Dhe kështu, pas një kohe zgjoheni pranë njëri-tjetrit për ta kuptuar …

Lexo më shumë