Ballina / Tag Archives: seksi (page 2)

Tag Archives: seksi

Poza e zjarrtë për seks të paharrueshëm: Përvojë të cilën do ta mbani në mend!

Kurrë nuk është vonë nga pak të ndryshoni në dhomën tuaj të gjumit. Provojeni këtë pozë të zjarrtë, të cilën mund ta praktikoni kudo qoftë në shtëpi. Provojeni kështu: Uluni mbi tavolinë dhe partneri juaj le të qëndrojë i kthyer me fytyrë nga ju. Këmbët e tij le të jenë të …

Lexo më shumë

Qe përse është shumë më mirë të bëni seks në mëngjes sesa në mbrëmje vonë

Tashmë edhe vetëm përmendja e seksit na krijon menjëherë dëshirë “të zjarrtë”. Alarmi i cili bie herët në mëngjes është njëri ndër tingujt më të urryer, sepse do të thotë që duhet patjetër të zgjohemi, ndërkaq më me dëshirë do të qëndronim në krevat dhe të flinim apo të bënim …

Lexo më shumë

Majtakët kënaqen më shumë – në seks janë më të mirë se djathtakët…

Studimet në nivelin global: Derisa 86 për qind e majtakëve thonë që janë jashtëzakonisht të kënaqur me jetën e tyre seksuale, kështu mendojnë mezi 15 për qind të djathtakëve, shkaqet nuk janë të njohura… Edhe pse bota dhe të gjitha gjërat janë të dizajnuara për djathtakët, dhe se p.sh., majtakët …

Lexo më shumë

Qe përse është shumë më mirë të bëni seks në mëngjes sesa në mbrëmje vonë

Tashmë edhe vetëm përmendja e seksit na krijon menjëherë dëshirë “të zjarrtë”. Alarmi i cili bie herët në mëngjes është njëri ndër tingujt më të urryer, sepse do të thotë që duhet patjetër të zgjohemi, ndërkaq më me dëshirë do të qëndronim në krevat dhe të flinim apo të bënim …

Lexo më shumë

“I pangopshëm”, “me kujdes” apo “në shpejtësi”: Këto tri lloje seksi patjetër t’i provoni

Ekzistojnë mënyra të shumta me të cilat mund të bëni dashuri dhe të kënaqeni, mirëpo nëse në jetën tuaj seksuale i praktikoni edhe këto tri lloje seksi, do t’ju kënaqin totalisht. Seksi “i pangopshëm” romantik Për këtë lloj seksi do të jetë e nevojshme të ndani pak më shumë kohë, …

Lexo më shumë

Për trup të përsosur ju duhet vetëm seksi i mirë: Specialistët e fitnesit zbulojnë pesë top-poza!

A dimë vërtet sesi t’i bashkojnë të bukurën dhe të dobishmen edhe gjatë kënaqësive më të mëdha të forcojnë trupin? 1. Trekëndëshi i zjarrtë – për vithe dhe muskuj të barkut Derisa provoni pozën misionare, përpiquni të shtrëngoni muskujt e vitheve, si edhe muskujt e barkut, për arritje të rezultateve …

Lexo më shumë

Nëntë arsyet se përse duhet të bëni më shumë seks

Nëse me të vërtetë keni nevojë për ndonjë arsye që t’i nxehni gjërat në shtrat, atëherë s’keni pse të brengoseni më. Përveç arsyeve të qarta për të cilat njerëzit bëjnë seks – dashuri, kënaqësi – krijimi i një fëmije – shkenca tregon se seksi sjell shumë përfitime shëndetësore, transmeton MegaPress. …

Lexo më shumë