Ballina / Tag Archives: Tafil Kurtishi

Tag Archives: Tafil Kurtishi

Tafil Kurtishi – Tili, këngëtari më i kerkuar në Prizren për këtë verë 2019

Tafil Kurtishi është këngëtari më i kërkuar i Prizrenit për sezonin 2019. Siç mund të vërehet në postimet e tij në rrjetet sociale pothuajse çdo natë performon në dasma dhe mbrëmje të ndryshme muzikore. Ka kohë që Tafili është aktiv në mbrëmje dhe dasma, por sezonin 2018 siç duket thyen …

Lexo më shumë
Loading...