Ballina / Tag Archives: Vellezerit Shala

Tag Archives: Vellezerit Shala

Omer dhe Oran Shala , vëllëzerit më të kërkuar në Prizren për ahegjent dhe darsmat tuaj (Foto/Video)

Omer dhe Oran Shala , vëllëzerit më të kërkuar i Prizrenit për ahegjent dhe darsmat tuaj. Siç mund të vërehet në postimet e tij në rrjetet sociale pothuajse çdo natë performon në dasma dhe mbrëmje të ndryshme muzikore. Ka kohë që Vëllëzerit Shala janë aktivë në mbrëmje dhe dasma, por …

Lexo më shumë