Ballina / Lajme / Kosovë / Thaçi: Do të qëndrojmë në miqësi të përhershme dhe marrëdhënie speciale me SHBA-në
Loading...

Thaçi: Do të qëndrojmë në miqësi të përhershme dhe marrëdhënie speciale me SHBA-në

Një takim shumë i përzemërt dhe bisedë përmbajtjesore me zëvendës ndihmës Sekretarin e Shtetit, Hoyt Brian Yee.

Kemi biseduar për marrëdhëniet bilaterale, për rolin e SHBA-së në rajon, për prioritetet e Kosovës, ato imediate, si liberalizimi i vizave dhe dialogu e deri te ato të përhershme, si zhvillimi ekonomik dhe forcimi i sundimit të ligjit.

Jemi mirënjohës për përkrahjen e vazhdueshme të SHBA-së në të gjithë sektorët e jetës në Kosovë.

Do të qëndrojmë në miqësi të përhershme dhe marrëdhënie speciale me SHBA-në. Ka shkruar në rrjetin social presidenti i Kosovës z. Hashim Thaçi.

/MegaPress.al/

Loading...

Shikoni gjithashtu

NISMA SOCIALDEMOKRATE ARTIKULUESE E VËRTETË E KËRKESAVE TË QYTETARËVE TË KOSOVËS, PËR SHTETIN QË DUAM

Jemi në një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për Kosovën dhe fatet e saj të së …

Loading...