Ballina / Lajme / Kosovë / Thaçi ka organizuar takim me “Këshillin Konsultativ për Komunitet”
Loading...

Thaçi ka organizuar takim me “Këshillin Konsultativ për Komunitet”

Dialogu në mes të gjitha komuniteteve përmirëson bashkëjetesën në Kosovë. Vetëm ne, duke u pajtuar për bashkëjetesë, bashkëpunim e partneritet mund të ndërtojmë një të ardhme më të mirë për të gjithë qytetarët tanë.

Këshilli Konsultativ për Komunitete, të cilin e mblodha sot, është një mekanizëm i rëndësishëm në realizimin e të drejtave të komuniteteve dhe puna e tyre është shumë e rëndësishme për komunitetet dhe tërë Kosovën.

Jemi krenarë që kemi ndërtuar një shtet mbi parimet e barazisë dhe të drejtave të garantuara për të gjithë. Ka postuar në rrjetin social në facebook z. Hashim Thaçi.

/MegaPress.al/

Shikoni gjithashtu

Kush është Manuella Koni dhe pse është e nevojshme për një mandat në Kuvendin e Kosovës…?

Bëhet fjalë për kandidaten për deputeten nga radhët e PEK-ut, Manuella Koni, e cila beson …